Twinkle, Twinkle, Little Star.


"A writer is a world trapped in a person." - Victor Hugo


Welkom, en dank je wel voor het bezoeken van mijn website.

 

Hier en daar heb ik al eerder online stukjes van mijn leven gedeeld. Dat bracht mij op het idee om Twinkle Lights at Night te beginnen. In blogs zal ik meer vertellen over mijzelf. Onder andere bijvoorbeeld over mijn ziekte, omdat daar nog veel onduidelijkheid over is en vele vragen over zijn.

 

Hopelijk kan ik zo nu en dan van mij afschrijven, kan ik zowel grappige als verdrietige verhalen met jullie delen. Informatie en uitleg geven, maar ook om hulp vragen. Mochten jullie zelf ook vragen hebben, stuur mij gerust een bericht via contact, ik zal deze graag beantwoorden.

 

Heel veel liefs,

Eline


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Tamara (vrijdag, 20 januari 2017 23:30)

    Wat goed, Eline!!